Kicsit sokára...

 2010.12.12. 16:46

...de 3. tippjátékunk győztese is eljutott végre a Luigi Sport Pubba, aki nem más, mint Purga néven mozgó olvasónk/írónk! Bizony!

Történt ugyanis, hogy a kolléga a tippjáték behúzása után gondolta marad még egy kicsit, és annyira megjött a kedve a részvételhez, hogy azóta a Bundásliga szófordulatokkal tarkított írásait mind neki köszönhetjük!

És mivel történetünk hőse a minap épp a fővárosban tartózkodott, gondolta szemügyre veszi a játék fődíjának elfogyasztásához helyszínt adó Luigit!

Sikeresen megtalálta a Zichy Jenő utcát, és egy igen jó hangulatú este folyamán elfogyasztotta megérdemelt ajándékát. "Már csak a poén miatt megérte tippelni" - mondta nyertesünk...persze azért a nyeremény sem kutya...

A házigazda addig is mindenkit szívesen lát egy jó meccs vagy lazulós este erejéig!

Luigi Sport Pub
1066 Budapest, Zichy Jenő utca 31.
(az Unicredit bankkal szemben)
Email: info@luigisportpub.hu

Címkék: tippjáték luigi sport pub

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr372511115

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Luigi Sport Pub 2011.09.29. 11:10:28

Mikor a kocsma adja a másikat! 10 állandó kérdés, 10 válasz. Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak. Helyszín: 1066 Bp., Zichy Jenő u. 31. Scherer Gáb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása