Viszlát Milan - BL szerda

 2011.03.09. 10:41

Megvan rá minden esély. Főleg mert Bale-t és Van der Vaartot is összedrótozták. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy a Tottenham kontrái  nagyon veszélyesek lesznek.
 
Miért ne lennének. Az egész első meccs arról szólt, hogy az angolok olyan szépen bereteszelték a kapujukat, hogy a Milan támadóinak szemüveg kellett, hogy ellássanak odáig. És kötve hiszem, hogy ez pont a visszavágón ne sikerülne megoldani ezt.
 
Ráadásul amikor felmentek, a talján védőknek igen sok vissza nem sírt percet szereztek, nincs ezen mit szépíteni, a fehérek egyszerűen jobb csapat benyomását keltették.
 
Azért hiba lenne azonnal leírni Allegri fiait, de emberfelettit kell nyújtaniuk, hogy ezt a vesztett állást megfordítsák. A keret egyébként van olyan jó, hogy megtegyék, csak az a baj, hogy ami kötelező, az nehéz. És persze nem úgy megy, mint azt elvárnák a drukkerek.
 
Nem tudom, hogy ebben az évben játszott-e már 3 csatárral a Milan (persze úgy, hogy mögöttük nem 7 védő van, hanem még legalább 3 támadó szellemű egyén), de ha a vörös-feketék komolyan gondolják a továbbjutást, akkor ma nincs más választásuk.
 
Ja és persze nem kapni gólt. Ez lesz a nehezebb…Nem is ússzák meg (2-1 lesz a vége).
 
Schalke-Valencia. A németek mintha a szezon elején felültek volna egy fasza hullámvasútra. Jól kezdtek, baromira visszaestek, továbbjutottak a BL csoportköréből, aztán megint visszazuhantak (még a kiesés is fókuszban volt a Bundásligában). Aztán bejutottak a Német Kupa döntőjébe, tehát törvényszerűen ismét egy hullámvölgy következik.
 
A Valencia képes lehet a továbbjutásra, de az első meccsen összerakott 1-1 inkább Raúléknak kedvez. Raúl. Ő lehet az, aki eldönti a párharcot, mert a Valencia elleni gólszerzés egyszerűen a zsigereiben van.
 
Másik oldalon Mata tehet sokat, de a fiatal spanyol túl sokat foglalkozik a mikrofonnal, tavaly sokkal többet tett a denevérek sikereiért, idén szürkébb. A rutin pedig sokat számít. Raúlnak van bőven.
 
Magath távozik, de előtte még nagyot alkotna. Lássuk! (tizenegyesek döntenek)

Címkék: robinho tottenham crouch bale ibrahimovic ac milan

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr92724229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Đ- · http://futballszubjektiv.blog.hu/ 2011.03.09. 11:09:58

harry aszondta bale már edzett, de nem 100%-os és meccs előtt dönti el, h ő vagy hutton kezd ;)

ui: ha a schalke továbbjut nem nézek több focit...
süti beállítások módosítása