Alap volt, hogy jobb a Barca, alap volt, hogy az Arsenalnak védekeznie kellett, de kedves bíró sporttárs…elrontottad a szórakozásunkat, méghozzá nem is kicsit!
 
Merthogy én arra lettem volna kíváncsi, hogy a katalánok hogy darálják be a 11 emberrel játszó Arsenalt. Bedarálták volna, de lehet csak a hosszabbítás utolsó percében. Erre mit csinál ez a derék svájci? Olyan nonszenszért kiállítja az egyébként idióta van Persie-t, amit egy ilyen találkozón nem szabadna.
 
Miért? CSAK! Lehet, hogy a holland tényleg nem hallotta, mert nincs az az őrült, aki lapot kockáztat, amikor továbbjutásra áll a csapata. Na persze az is igaz, hogy ha ez a faszkalap nem akar törleszteni az első félidőben, akkor nincs lapja. Egyébként szerintem akkor a labda elrúgásáért sem kapott volna semmit, csak egy ejnye-bejnyét.
 
Több helyen elolvastam a tudósítást és persze a kommenteket is, és volt közöttük egy, ami nagyon jó volt. Egy semleges szurkoló szerint Busacca megtette tippmixen a Barcát és ezért zavarta el a hollandot a picsába.
 
Egy szó, mint száz, Messiék megérdemelték, de ettől függetlenül 11-11 ellen ennél is jobb meccset eredményezett volna. Massimo, szerintem ne menj London közelébe!!!
 
Másik meccs: nagyon nehéz szavakat találni a Roma teljesítményére, vagyis mégsem. Montelláék annyira szarok voltak, hogy a Sahtar rúgott nekik még hármat és 6-2-vel kipottyant a Róma büszkesége (böszmesége). Az ukránokról meg csak annyit, hogy ezek után nem szabad őket félvállról venni…
 
Barca-Ágyú 3-1 összesítésben 4-3
 
Sahtar-Roma 3-0 összesítésben 6-2

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr732724161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Đ- · http://futballszubjektiv.blog.hu/ 2011.03.09. 12:01:06

rohadt unalmas már a wenger, sir alex és mourinho félék állandó sírása, ha véletlenül nem nyernek... :S :@ wenger elsősorban foglalkozhatna azzal, hogy miért nem sikerült átlépniük a felezővonalat, miért nem sikerült kapura lőniük?! jaa...mert kiállították rvp-t! el is felejtettem! és ha nem állítják ki, "BIZTOSAN továbbjutnak"...hányok...
süti beállítások módosítása