Aranyköpetek

 2011.01.13. 08:53

"Nagyon örülnék, ha a 2022-es világbajnokság nem csak Kataré, hanem az egész Perzsa-öbölé lenne!"

 

Michel Platini támogatja főnöke (Sepp Blatter, FIFA elnök) ötletét, miszerint Katarnak néhány meccset át kellene adnia szomszédainak...

 

 

"Sok módját elképzeltem már a hazatérésemnek, de semmi nem lehet akkora élmény, mint amikor tényleg valóra válik. Hihetetlenül büszke vagyok, hogy a Flamengo tagja lehetek, ráadásul Zico legendás 10-es mezében! Célom, hogy szerepeljek a 2014-es vébén és itt el is érhetem. Az összes srác hiányozni fog az AC Milanból!"

 

A hazatérő Ronaldinho első nyilatkozata Flamengo mezben

"Csalódottak vagyunk, hogy pontok nélkül távoztunk. Az első gólt egy rossz passz utáni kontrából kaptuk, a másodikat pedig egy kisebb kavarodásból. Rengeteg a problémánk, és kell még idő, hogy feljavuljunk. Egyetlen pozitívum Torres gólja volt."


Kenny Dalglish, a Liverpool új edzője, aki az FA kupából való kiesés után a Premier League-ben is vereséggel kezdett, méghozzá a Blackpool otthonában (2-1)

Címkék: ronaldinho platini dalglish

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr752580483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása