Aranyköpetek

 2011.01.04. 18:22

"Nézzék meg, hogy mennyi pontot veszítettünk már, tizenhatot. Ha valaki ezt mondja, hogy ennyi forduló alatt ennyi pontot elveszítünk, azt válaszoltam volna, nem lehetünk bajnokok. De mégis az élen állunk, veretlenül!"


Nemanja Vidics az Ördögök bajnoki vezetéséről

 

"Megegyeztünk a Wolfsburggal. Úgy gondolom, Dzeko remek játékos, szerte Európából nagyon sok csapat akarta megszerezni, ez is mutatja, mennyire jó. Bővebben majd csak akkor szeretnék erről beszélni, ha Dzeko a City játékosa lesz."

 

Mancininek nem elég nyolc csatár, ezért a Man City leigazolta a Wolfsburgtól Edin Dzekót

 

 

"Szomorúak vagyunk, hogy visszamegy Brazíliába. Rendkívüli, gyors és fantáziadús játékosnak tartom őt, és ha ismét úgy dönt, hogy megerőlteti magát, és edz, amelyet az elmúlt hónapokban nem tett meg, akár harminchat éves koráig csúcsformában lehet!"

Silvio Berlusconi a távozó Ronaldinhóról

 

"Egyetértek Mourinhóval, aki azt mondta, hogy a Real Madridban nem látott az igazi tudásomnak megfelelően játszani. Spanyolországban még nem csináltam semmit. Nagy kihívás számomra, hogy itt is megmutassam, mire vagyok képes. Jól akarok játszani, sérülések nélkül"

 

A felépült brazil aranylabdás (Kaká) saját helyzetéről

Címkék: kaká berlusconi mancini vidics

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr612560558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása