Jelige: kapus hosszú távra

 2010.12.01. 21:30

Keresek tapasztalt, jó kiállású, kedves, de amikor kell erélyes, jó reflexekkel rendelkező, fogadási hajlamoktól mentes, alig használt, lojális, hazai és nemzetközi porondon egyaránt egyenletesen teljesítő hálóőrt hosszú távú kapcsolatra. Magamról: csendes, otthon ügyes, vendégségben félszeg, ötszörös magyar bajnok, tavalyi Bajnokok Ligája szereplő hajdúsági futballklub. Bérezés megegyezés szerint. Üzenetedet a "Malinauskas utódja" postafiókra küldheted az alábbi címre: 4032 Debrecen, Oláh Gábor utca 5 szám.

Sokat láttam, sokat tapasztaltam és sokat csalódtam az utóbbi években, többen elhagytak, akikben jobban megbíztam, mint amennyire kellett volna, éppen ezért keresem a fent említett illetőt. Még egyszer mondanám, hogy szigorúan hosszú távra, ezért már előre jelzem: tréfamesterek, kétballábasok és litvánok kíméljenek!

Remélem, hogy hamar jelentkezel és a leírtak alapján magadra ismersz! Nálam remek környezetben fejlődhetsz, a lényeg, hogy képes legyél befogadni engem a szívedbe, valamint hogy ki tudj fogni egy alapvonalról érkező harmatgyenge labdát a kapu torkából. Az Európa Ligából pont nélkül kiesve és epekedve várom a hívásod! Üdvözlettel: DVSC

Címkék: dvsc európa liga malinauskas

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr52487116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása