Behúzott farokkal

 2010.11.30. 12:38

„Megvertek, de nem aláztak meg minket” – hangoztatja minden újság Mourinho szavait a tegnapi meccs után. Hát kérem, nem volt rá szükség, hogy a Barca alázzon. A Real Madrid saját magát alázta meg!

Az El Clásico befejezése remek lett volna, ha épp egy cselgáncs-versenyt nézek. De ez foci volt, vagyis az akart lenni, mert focizni csak a hazaiak akartak! Nem aláztak meg? Vajon Mou szerint mennyi kellett volna az alázáshoz? 9-10?

Elég szar dolog volt látni madridistaként, hogy a Barca ennyivel jobban játszott (egyetértek Guardiolával, hogy egyébként nincs 5 gól különbség a két csapat között), de ha már ez van, akkor lejátszom a meccset, kezet fogok és lenyelem a békát. Nem kezdek el rugdosódni, amiért több meccses eltiltást kapok.

Nem is az elvesztett három pont a legfájóbb, hanem az, hogy a vereséget el nem viselő játékosok a szurkolóikra hoztak hatalmas szégyent. Ki az az idióta, aki ezután felvállalja, hogy Real szimpatizáns? A tegnapi (le)szerepléssel magát a Madridizmust csúfolták meg, méghozzá a fehérbe öltözött játékosok!

A Real eddigi erényeiből semmit nem tudott megmutatni, a gránátvörös-kékek svájci precizitással elfolytották az összes harmatos királyi kisérletet. Így nem lehet játszani! Az idei szezonban a Madrid védelme stabil és összeszedett volt, erre tegnap este nem is volt a pályán. Carvalhónak és Pepének golyóztak a szemei a Xavi-cselek láttán, Marcelo egy jó passzt nem adott, Ramost meg 10 meccsre eltiltanám.

De a többi csapategység sem villogott. Casillas arca mindent elárult a 4. után. Egyszerűen nem voltak egy súlycsoportban. Nincs is mit szépíteni.

Mou nem tudott belenyúlni a meccsbe, de nem is lett volna értelme. Inkább megrázta Guardiola kezét, és gyorsan fülét, farkát behúzva berohant az öltözőbe, szerencsére vitte magával a bagázst is! Ilyen teljesítménnyel soha ne kerüljetek a szemünk elé!

A végére nem marad más hátra, mint gratulálni a Barcelonának! Kár, hogy csak ők akartak játszani!

Címkék: barcelona real madrid el clásico mourinho guardiola

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr642483351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása