Dombi: 400

 2010.11.07. 19:48

Baromi kreatívak ezek a DVSC szurkolók... Szakály csinál két jó cselt, a válasz: Dombi Tibi, Dombi Tibi... cserél a Szolnok? Dombi Tibi, Dombi Tibi... Gólt rúgnak a hajdúságiak, persze Culibaly lesről vágja be és nem adják meg, de a fanatikusok nem lankadnak... Dombi Tibi, Dombi Tibi... aztán fejel egyet, amit meg is adnak... ja nem Dombi, hanem a "fekete Torghelle"... Dombi Tibi, Dombi Tibi... Simac megereszt egy bombát, úgy 25-ről... Dombi Tibi, Dombi Tibi... Valakit agyonrúgnak a félpályánál... Dombi Tibi, Dombi Tibi... Dombi fél méterről bedobásra rúgja, vagy éppen 16-ról rúg egy kettes erősségű "akvilláni" lövést, amit a Pálya Ördögeiben visszafelé futva szinte az egész csapat lefikázott volna, de Debrecenben ez megért egy frappáns kis "Dombi Tibi, Dombi Tibi"-t!

Persze néha belevisznek egy-egy finomságot, mint egy jól sikerült "Dombi Tibi... sálálálálá", vagy egy "Dombi Tibi a legnagyobb király". A "Dombi Tibi lőjj egy gólt" is igazán fifikás volt... Hiányoltam "aki nem ugrál az Dombi Tibi héj, héj..."-t!

Pedig tényleg Dombi a legnagyobb király... Félelmetes volt, ahogy el tudott esni egy-egy alatomos tizenhatos vonalban... de ez kb 100 meccsel ezelőtt volt... 

A másik, ami nagyon tetszett az a rekedt hangú megafonos csávó, aki úgy szidja a népet, mint egy véres kezű diktátor az ellenséget. Régen voltam debreceni meccsen - legutóbb a Liverpool ellen - de az ember már akkor is ott volt, és komolyan féltem tőle.

Nem mertem szotyizni, hátha észreveszi, hogy nem szurkolok. De nem lehetett ám akárhogy... Pedig néha olyan szívesen elküldtem volna az anyjába a bírót, vagy ha már egyszer kint vagyok egy Liverpool meccsen, akkor legalább had köpködjem egy kicsit a Gerrardot, de nem!!!

Pilisváros, Pilisváros, héj, héj!!!!

Címkék: dvsc szolnok szakály dombi coulibaly

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr472431952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása