Megnyugodhatnak a Manchester United drukkerei, feltéve, ha izgultak egyáltalán egy percig is. Én a helyükben nem tettem volna. Mégis marad a csapatnál a csatárfenomén, Wayne Rooney, legalább 2015-ig (ha addig a City meg nem veszi).

 
Szerény véleményem szerint ott kezdődött a történet, hogy az ördögök háza táján már megelégelték a csapból is folyó Rooney kontra prosti sztorit, ezért fel kellett dobni valami olyat, amitől a szegény lány a feledés homályába merül. Nos, sikerült.
 
Már senki nem szívta a szegény csapdába csalt csatár vérét, mindenki azzal volt elfoglalva, hogy merre megy tovább Rooney. Sir Alex dörzsölhette a tenyerét! De nesze nekünk! Egy hétig tartott a találgatás. Hirtelen bejelentik, hogy a játékos marad a seggén legalább 2015-ig.
 
Érdekes, hogy amikor már a fél világ bejelentkezett a támadóért, akkor hirtelen varázsütésre meggondolja magát, és további 3 évre aláír, ahhoz a klubhoz, ahol két nappal ezelőtt szerinte még senki sem tudta garantálni a sikerekhez elengedetlen humán erőforrás erősítését.
 
Kérdés, hogy ezt az egészet ki hiszi el? Szegényke már hetekkel (hónapokkal) ezelőtt aláírta a hosszabbítást, csak kicsit fel kellett pezsdíteni az életet, mivel a csapatnak nem jönnek olyan gördülékenyen az eredmények, mióta Ronaldo távozott. Vagyis gyakorlatilag semmilyen eredmény nem jött.
 
Arra volt jó, hogy álljon kicsit a bál, de szó sem volt távozásról. Szépen megrendezték az egészet, és persze be is kajáltuk rendesen! Szép munka volt Mr. Ferguson!
 
„Rooney úgysem megy sehova! Számára a Manchester a tökéletes csapat, ahol a világ egyik legjobb edzője van. Ki fognak békülni”
 

José Mourinho még bőven az idézőjeles szerződéshosszabbítás előtt, sejtette a kacsaveszélyt!

 

Címkék: ferguson manchester united mourinho rooney

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr722393851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erosa · http://koteny.blog.hu/ 2010.10.23. 23:16:16

Mou tud valamit. Jujj de gyűlölöm ezt az embert (Rooneyt), nem tudom miért, de ezerszer inkább Drogba mint ő. Ki is néz vagy 40-nek, azt 25 lesz csak holnap pont.

HeszBolah 2010.10.23. 23:36:36

angol szegény... a Drogbát meg Afrikában valami gyilkos méh csíphette meg kiskorában, attól van ilyen csókos szája... De Ribéryhez képest a kanyarban sincsenek... :)
süti beállítások módosítása