Holnap kiderül, mennyi önbizalmat halmoztak fel a hazánk fiai, mert a finnek már minőségi ellenfélnek számítanak. A legaktuálisabb kérdés, hogy kivel kezdjünk. Nem sokat hibázunk, ha a kapuba Királyt állítjuk. A védősorban csereberélnék, szerintem a Laczkó, Juhász, Gyepes, Lipták négyes lehet optimális. Középen Vadócz védekezne, Koman irányítana, Gera és Dzsudzsák rohamozna a széleken, a csatárok kiléte pedig nem kérdés. Természetesen Szalai és Rudolf. 
Úgyis a tízmillió szövetségi kapitány országa vagyunk (ami amúgy baromság, mert a lakosoknak max a fele éredklődik a foci iránt), szóval szerintetek kit kellene berakni? Te kiket raknál a kezdőbe? 

Egervári bő keret, amiből szemezhetsz.
A hálóőreink Fülöp Márton, Király Gábor és Bogdán Ádám. A bekkek: Lázár Pál, Vermes Krisztián,
Lipták Zoltán, Juhász Roland, Vanczák Vilmos, Gyepes Gábor és Laczkó Zsolt. A középpályások: Elek Ákos, Czvitkovics Péter, Pintér Ádám, Koman Vladimir,Dzsudzsák Balázs, Vadócz Krisztián valamint Koltai Tamás. A támadók pedig Rudolf Gergely, Priskin Tamás, Gera Zoltán és Szalai Tamás.

Címkék: magyarország finnország keret selejtező egervári

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr432362157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labdaszedőfiú 2010.10.11. 10:34:33

Kapuban Király, védők: Lipták, Juhász, Lázár, Vermes, középen Czvitko, Koman, Dzsudzsák, Gera, elöl Szalai, Rudi. Ettől függetlenül kikapunk.

HeszBolah 2010.10.11. 14:30:04

Plókai és Mracskó nélkül már nem az igazi a válogatott...
A közvetítésnél bevághatnák néha a visszafutó Hrutka fejét szuperközelivel... és véletlenszerűen nyomhatnának egy Mészőly Kálmános "kurvanyádat" a pad irányából... ez nagyon hiányzik...
süti beállítások módosítása