José köpetek

 2010.08.25. 10:02

"Ha mindkét hálóőr kidől, akkor Serio Ramos vagy Khedira pótolhatja. Már kipróbáltuk őket edzésen, és a továbbiakban a kapustréningeken is részt vesznek."

 

José Mourinho

 

"Anglia problémája az edző. Capello nem jó választás. Egyoldalú kapcsolata van a játékosokkal. Nem változik. Nem kiabálhatsz folyamatosan a játékosokkal, különlegesnek kell érezniük magukat. Nem ismeri a játékosokat, akik félnek tőle és nem tudnak játszani neki. Ez az edző hibája és Anglia szégyene."

 

José Mourinho

 

 

"Benítez rögtön három trófeát gyűjthet be különösebb erőfeszítés nélkül: az olasz- és az UEFA Szuperkupát, valamint a Klubvilágbajnoki kupát. Ha egy edző új állomáshelyre érkezik, teljesen új csapatot kell építenie. Jelen esetben Rafa készen kapott mindent, szinte dolgoznia sem kell"

José Mourinho

 



„Nagyon nehéz lesz Roy Hodgsonnak valamit elérnie a Liverpoollal, mert a Vörösök az elmúlt három évben csak egyre rosszabbak és rosszabbak lettek. Olyan helyzetbe kerültek, ahol, ha Jamie Carragher, Steven Gerrard, Pepe Reina, vagy Fernando Torres hiányzik, akkor nagyon nehéz lesz Roynak bajnokká kovácsolnia a Liverpoolt. Az Arsenalnál évről-évre úgy tűnik, hogy most jött el az idejük, aztán mégsem. Mindig ugyanaz a szöveg, „ez egy fiatal csapat, a következő a mi szezonunk lesz”. Emlékszem, a Chelsea-vel játszottunk velük a Ligakupa elődöntőjében, ahol csupa fiatallal álltak ki. De az akkori majdnem ifi korúakból kiállított csapat mára már felnőtt. Jelen pillanatban ők már 25, 26, 27 évesek. Cesc Fabregas, Theo Walcott, Gael Clichy, Alex Song, Bacary Sagna. Ők már nem tejfelesszájú suhancok, ők már abban a korban vannak, amikor nyerniük kell valamit.De nem hiszem, hogy sikerülne nekik, szerintem ez az év ismét a Man United és a Chelsea versengéséről fog szólni, és természetesen ott lesz a Man City is, akiknek remek keretük van.”

José Mourinho

 

 

„A Barcelona már egy kész csapat, csukott szemmel is tudnak játszani. Játékosaik ha épp vakációról is jönnek vissza, akkor is tudnak csapatként játszani, ellenben a Real Madrid nem. Ennek a csapatnak még alkalmazkodnia kell az új felfogáshoz, és egy másik filozófiához”

José Mourinho

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr222245922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ifj. Szabó László 2010.08.25. 11:18:08

Nem volt több Mourinho karikatúrád? mert beköpése az tuti, hogy van még szép számmal! :)
süti beállítások módosítása