Magyar nyavaja

 2010.07.28. 22:43

Kikaptunk, de ezen már meg sem lepődtem. Sokkal erősebb a Basel, több éve folyamatosan ott vannak a nemzetközi porondon. A Debrecen meg gyengült az előző szezonhoz képest.

Viszont a Debrecen sejtjeiben is benne van az a rejtélyes betegség, amit az összes bajnokcsapatnál diagnosztizáltak. Ez a kór lehet az oka, hogy általában esélytelenül vágunk neki a Bl selejtezőinek (hatalmas respekt a múlt nyári teljesítménynek).

Hihetetlenül dühítő, hogy simán nyerhettünk volna ma este, mivel a Basel pocsékul játszott. Két-három góllal is kitömhettük volna őket mákszemnyi szerencsével. Nincs ha.

Szerencsénk nem volt, balszerencsénk annál inkább. Megpattanó gagyi gól és máris kéttő kellene, hogy reális esélyünk maradjon a visszavágóra. Hát ezt el is felejthettük.

A végére pedig megmaradt a kegyelemdöfés! Persze a magyar szurkoló fel van készülve rá, hogy csapatunk/csapataink az utolsó percekben kapjon gólt. Így legyen ötösöm a lottón.

Így kell esélytelenül utazni a visszavágóra úgy, hogy a Basel egy centivel sem jobb csapat a Lokinál! Miért? Mert magyarok vagyunk!

Címkék: dvsc bl

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr222183628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása