Távoznak az ikonok!

 2010.07.25. 21:29

Guti távozása már fix, Raúlé 99%. A két jelenlegi legnagyobb tálentum búcsúzik a Real Madridtól és szurkolóitól. Hiányukat bármely csapat megérezné, és meg is fogja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma a délelőtti órákban lezárult egy igen hosszú és gyümölcsöző korszak. José María Gutiérrez, alias Guti elhagyta nevelőegyesületét a Real Madridot. Holnap pedig minden jel szerint a Real másik élő legendája, Raúl Gonzalez Blanco is távozik a spanyol fővárosból.

Mindketten saját nevelésű játékosok, emblematikus figurák. Rengeteg nyertes meccs, három Bajnokok Ligája győzelem, érdemeik vitathatatlanok. Guti talán még meg is osztotta a szurkolókat, Raúlt viszont még a katalánok (ősellenség) szurkolói is elismerik.

Az újdonsült mester, Mourinho mindkét játékossal közölte a felkészülés elején, hogy nem lesz fix helyük a kezdő tizenegyben, így a távozás mellett döntöttek. A Real Madridnak bőven van mit köszönni ennek a két embernek! Muchas Gracias fiúk!

 

 

Címkék: real madrid guti raúl

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr142175586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása