Aranyköpetek

 2010.07.19. 23:46
"Bármilyen furcsa, az edzősködés is egy szakma, melyet ki kell tanulni..."
"...A Bayernnél mindenkit jól megfizetnek, Ribéryt is. Én azonban az igazi, nagy Ribéryt eddig még nem láttam, ezzel adós nekem."
Louis van Gaal Maradona edzői munkásságáról és Franck Ribéryről

 

 

 

"Nem az a szándékunk, hogy a játékospiac királyai legyünk. Olyan játékosokat akarunk, akik fejlődőképesek, sokat tanulhatnak. Leigazoltuk Angel Di Maríát, igaz, hogy nem volt olcsó, de hatalmas potenciál van benne. Szeretnénk megszerezni Sami Khedirát is, akiben szintén nagy lehetőségek rejlenek. Ez az az átigazolási politika, amit én szeretek"

José Mourinho

 

 

 

"Minket nem érdekel más klubok játékosvásárlási politikája. Mi elégedettek vagyunk a jelenlegi keretünkkel. Örülünk, hogy a megfelelő időben le tudtuk igazolni azokat a játékosokat, akiket akartunk."

Sir Alex Ferguson, aki két játékost igazolt a nyáron, Chris Smallingot a Fulhamtől és Javier Hernandezt a Chivas Guadalajarátó.

 

 

 

 

"Nem tudtam elhinni, hogy José Mourinhó le akar igazolni. Ez számomra nagyon nagy, egyben különleges dolog is. Mindig hálás leszek neki azért, hogy azt akarta, hogy a Real Madridba jöjjek."

Ángel di María



 

 

 

 

 "A Real megérdemelte volna a bajnoki címet."

Pep Guardiola

 

 

 

 

 

 

"Nem beszéltem még Fabio Capellóval, de meg lennék lepődve, ha a németek elleni kezdőből ötnél többen lépnének pályára a 2012-es Európa-bajnokság első meccsén. Legfeljebb két játékosnak lehet biztos helye, Ashley Cole-nak és Wayne Rooney-nak"

Fabio Cannavaro

 

Címkék: maradona cannavaro alex ferguson guardiola josé mourinho louis van gaal franck ribéry ángel di maría

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr302162496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esz Zsé 2010.07.20. 11:18:56

Mindenkinek meglepetés, hogy ez a Di Maria kell Mourinhonak...a vb-n nem sokat mutatott!

Cannavaro meg foglalkozzon a saját csapatával, ők még nagyobbat égtek!
süti beállítások módosítása