Állítólag...

 2010.07.18. 16:48

Állítólag a Manchester City csak azért vette meg Silvat, Tourét és Boatenget, hogy cserealapként felajánlhassák őket a Sunderlandnek Fülöpért. De az is hírlik, hogy Mourinho tulajdonképpen egy beépített ügynök és a katalánokhoz minidig hű portugál csak azért szerződött a Madridhoz, hogy belülről szabotálhassa a Blancók munkáját. Az Inter-Barca párharcból is csak azért ő - illetve kis csapata - került ki győztesen, mert így egy nagyszabású transzfer keretében az Arsenal elengedi Fábregast a Barcelonába, amiért cserébe az Inter és a Barca átpasszolja az angoloknak Balotellit és Ibrahimovicot, az olaszok meg ugyebár megkapták a BL trófeát. A madarak még azt is csiripelték, hogy az Al-Ahli Dubai csak azért szerződtette Lippit és Cannavarot egyszerre, mert így akciós volt, de a legnagyobb húzásra a Milan készül. Milánó piros-fekete részén arra készülnek, hogy a komplett német válogatottat behúzzák, amihez a Bunesliga csapatai hozzácsapják Löwöt a baromi trendi pulcsijával, plusz egy leselejtezett, ajándék polipot is kapnak, természetesen Filkorért cserébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr692159076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esz Zsé 2010.07.18. 20:23:47

Állítólag Laporta könyörgött Mourinhonak,hogy vezesse a Madridot, mert megunta az egyszerű győzelmeket :)!

Vuvu Béla 2010.07.18. 21:02:54

Ha polipot akarnak, akkor szerintem vegyék meg Verebes Istvánt. Lesz ráadásul egy kiváló rendezőjük, nekünk meg nem kell attól tartanunk, hogy ír még egy pár "Mi kérünk elnézést" epizódot.
süti beállítások módosítása