Sikert általában a második évben szoktam elérni. Lehet, hogy már az első évben is nyerünk valamit, de az is lehet, hogy semmit. Defenzív lennék? Baromság! Amúgy sem érdekelnek a kritikák.  Defenzív edző egyszer nyer, nem ötször vagy tizenhétszer - nyilatkozta a "Special One".


 

Di Maria után Pedro Leon is Madridba igazolt, Mourinho külön kérésére, márpedig akit ő hív, az nem lehet balfácán. És akit José hív, az jön is!

Alig egy hete tért vissza a nyaralásból, de már szinte mindent megváltoztatott Madridban. Az érkezésekor kért igazolások még váratnak magukra, de már így is két új játékos tréningezik Valdabebasban. A spanyol sajtó már a harmadik érkezőt is fixen tudja, Khedira érkezik Gerrard helyett.

Jobb is. Gerrard ugyanolyan gyengusz teljesítményt nyújtana Angliától távol, mint Michael Owen. Ráadásul drága és már nem fiatal. Özilt és Schweinit emlegetik még sokszor a spanyol fővárosban, bár utóbbiból szerintem semmi nem lesz. A Bayern hülye lenne elengedni egyik legjobb játékosát. Özil talán megszerezhető és igen jó igazolás lenne.

Egyébként a legnagyobb változtatás, hogy a "Mourinho érában" a Real nem fog agyonköltekezni, fiatal nagy jövő előtt álló játékosok kerülnek a keretbe. Meglátjuk.

Azért messze van még szeptember elseje.

 

 

Címkék: real madrid mourinho pedro leon khedira

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr402156534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vuvu Béla 2010.07.18. 13:27:49

Özil kiváló igazolás lenne, de szerintem ő nem járna jól, ha Kaká mögött a kispadon ücsörögne. Na de törje ezen a "Speciális egyes" a fejét.
süti beállítások módosítása