Ideje volt felrakni a Vb dal magyar változatát. Az érdekelne, hogyan viszonyultok ehhez az alkotáshoz! Nekem magával a számmal nincs semmi bajom. A szöveg nem túl erős, de nem is ez, hanem a hangulat átadása a lényeg, és az sikerült. A zenét gondolom nem változtatták. Viszont az már őrületbe kergetett, hogy ennyire sokszor játszottál le! A csoportkörös szakaszban minden meccs előtt, közben és után lenyomták egyszer. Szóval ha esetleg szerencsém volt, és mindhárom meccset sikerült megnéznem, akkor kilencszer hallgattam végig naponta, és ez már dühítően sok! A kedvenc számomat sem hallgatom meg napi kilencszer!

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr582130286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HeszBolah 2010.07.05. 17:01:14

szar, unalmas és vér ciki...(minden ott van a Bodnár arcán)

Vuvu Béla 2010.07.05. 17:22:03

Engem vallatni tudnának vele. A szöveg hihetetlen bugyuta, a rímek a "Gálvölgyi rap" színvonalát idézik, csak persze utóbbinál ez volt a cél - itt nem tudom mi.
Most láthatjuk milyen jó dolgunk volt, amíg csak ugyanazon reklámokat kellett naponta tízszer végigszenvednünk világversenyek alkalmával. Persze a reklámdömping maradt, így valószínű már minden magyar tudja, hogy "a szerelem nagyobb, mint az út, amit bejárunk érte", vagy hogy meccs addig nem kezdődhet, míg az otthon ülő néző kezében nincs sós mogyoró.
És ha mindez nem lett volna elég, most itt ez a "remek" dal. Mit vétettünk?

joeypapa 2010.07.06. 00:59:11

Ami a leginkább zavar (nem csak ebben, az eredeti verzióban is) az az ismert üdítőital-gyártó belecsempészett dallama.
Há' ezeknek má' semmi se szent??
Csodálom, hogy a labda még nem piros, az ismert logóval díszítve...
süti beállítások módosítása