Ismét David Villa gólja kellett a selección továbbjutásához.

Azt is mondhatnám, hogy a spanyolok szerencsével jutott be az elődöntőbe. Az első félidőben csak a paraguayiak voltak a pályán. Ramosék nem találták önmagukat, nem jöttek be a passzok, még egy lesgólt is kaptak. De ott lebegett a fejük felett, hogy Paraguay begyötör egy gólt és utána tizenegy ember áll be a kapu elé.

A második félidő már sokkal jobban tetszett. Del Bosque lehozta Torrest és jött helyette Fabregas. Ezzel nyerték meg a meccset. Del Bosque meccsről meccsre mutatja miért volt érdemes őt választani Aragones után.

Azt amúgy nem értem, most miért erölteti Torrest. Sérülésből épült fel, még nincs az igazi formájában, persze bármikor villanhat, de jelenleg szerintem távol áll tőle.

Persze az is kellett a győzelemhez, hogy Casillas megfogja a büntetőt. Tényleg kemény volt az az öt perc! Három tizenegyes, kettő kimaradt, egy bement, mégis 0-0. Aztán egy igazi spanyolos akció, három kapufa és egy gól.

Villa felszökött a góllövőlista élére és már csak a Klose-Müller duónak van reális esélye beérnie. Majd meglátjuk, mire mennek egymás ellen. Az nyer majd aki ez első gólt szerzi. A spanyoloknak fel kell kötni a gatyát mert Németország veszélyes lesz. Önbizalomban nincs hiány és sok gólt szereznek. Hatalmas meccs lesz!

A második elődöntő párosítása: Németország-Spanyolország.

 

Címkék: vb spanyolország villa negyeddöntő paraguay

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr662128585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása