Egyszerűen dögunalom

 2010.06.29. 20:02

Japán és Paraguay ma egyszerűen nem akart gólt lőni.
Sokkal jobb lett volna, ha a két szövetségi kapitány közös megegyezéssel odaballag a játékvezetőhöz, és szólnak neki, hogy akár a büntetőrúgásokkal is kezdhetik.

Ebben az esetben nem kellett volna végigszenvednem 120 perc focinak nevezett labdatologatós pankrációt. Meccs alatt a párom Vészhelyzetet nézett és már azon kaptam magam, hogy többet nézem a mankós Carrie Weawert és Benton dokit mint ezeket a derék japán és paraguayi gladiátorokat.

Na de ez is lement. A Komano által kapufára küldött tizenegyesen kívül nem volt különbség a csapatok között. Ez viszont a dél-amerikaiak továbbjutását eredményezte, ami amúgy történelmi jelentősségű mivel sosem jutottak eddig a legjobb nyolc közé. 

Ami biztos, hogy ez a játék a következő körben megbosszulja majd önmagaát, akármelyik csapat jut tovább fél óra múlva. Azért remélem, hogy Spanyolországnak/Portugáliának nem így fog nekimenni a paraguayi gárda.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr162119331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HeszBolah 2010.06.29. 20:14:35

Én kétszer is elaludtam :)
Kétszer !!!

Vuvu Béla 2010.06.29. 23:05:50

Bűnunalmas meccs volt, annyi sicher. Én csak azt nem értem, hogy az M1 stúdiójában ez miért érte meglepetésként az ott ülőket. Mindkét csapat a stabil védelemre épít, különösen a japánok, akiknek az első két csoportmeccsükön kb. egy helyzetük volt, amiből gólt is lőttek. Dánia ellen kijött nekik a lépés, de a dánok mentek az eredmény után (és ott is a három japán gól közül egy született akcióból).
Carrie Weaver mondjuk mindig is irritált.
süti beállítások módosítása