Pótházi - La Liga 26. kör

 2011.03.06. 11:07

A hétközi forduló annyira meglepett, hogy csütörtökön vettem észre, amikor már az uccsó meccs ment. A Barca kikockázta a Valenciát, a Real meg elfenekelte Pellegrinit (Málagát).

 
A Barca behúzta, nehezebben, mint gondolták volna, de egy Messivel jobbak voltak. Nincs is mit szépíteni, a katalánok innen már csak elbukhatják a bajnokságot. Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy José nem direkt csinálta…beáldozta a bajnokságot az esetleges kupagyőzelemért meg egy jó menetelésért a BL-ben. A La Liga meg majd jövőre játszik.
 
Pótolva a restanciát végigrohanok az eredményeken.
 
Espanyol-Mallorca 1-2: hát erre sem tettem volna egy lyukas garast se. Az persze bejött, hogy a katalánok azóta, hogy kikaptak a Realtól, rendesen leeresztettek. 10 pont a hátrányuk a Villarreallal szemben, szóval a BL-t elfelejthetik, marad az EL, ami persze még ugyanolyan nagy szó számukra. A vendégek meg hozták a szokásos meglepit.
 
Sevilla-Sporting Gijón 3-0: lehet, hogy az andalúzok felébredtek fél éves alvás után? Ha jól számolgatnak, ők is ott lesznek Európában jövőre, természetesen nem a BL-ben. A Gijón meg búcsúzni fog.
 
Getafe-Atlético Madrid 1-1: fogadni mertem volna. Valamiért ez tűnt a természetesnek. A döntetlen. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ez a Atlético, ha Kun és Forlán tényleg lelép. Még ennél is szarabb??? Jó kérdés.
 
Osasuna-Deportivo 0-0: Vadóczéknak nagyon kellett volna a három pont, így még mindig bajban lehetnek a végén, de mázlijuk, hogy náluk legalább három csapat sokkal gyengébb.
 
Real Sociedad-Levante 1-1: na ez viszont meglepetés. Az újoncnak simán kellett volna nyernie, de nem sikerült. Egyébként a Levante rendesen megrázta magát, pontegyenlőséggel ugyan, de már a 13. Megúszták.
 
Villarreal-Hércules 1-0: papírforma. Garrido csapata kezd kilábalni a hullámvölgyből, hozni kellett a meccset, és hozták is. Trezeguet-ék meg kapkodhatnak, ha nem akarnak a Segunda Divisiónban ténykedni jövőre.
 
Zaragoza-Athletic Bilbao 2-1: épp az ellenkezője. Pintérék is kezdik csipkedni magukat. Csak így tovább, legalább egy magyar játékos maradjon az első osztályban.
 
Valencia-Barcelona 0-1: ez van kérem. Nem volt szép meccs, a Barca sem úgy játszik, mint az ősszel, csak sima egy-két gólos győzelmeket gyűjtenek, amivel megnyerték a bajnoki címet. A hazaiak legalább egy pontot megérdemeltek volna, csak az Istenért sem akart a labda bemenni a katalán kapuba.
 
Almería-Racing Santander 1-1: hiába az egy pont, a hazaiak ettől még simán kiesnek. A Racing meg kellemes középcsapatként várja a befektető milliárdjait.
 
Real Madrid-Málaga 7-0: fesztivál volt a javából. Benzema felébredt, Céé mesterhármast rúgott, de megsérült, vagy mégsem? Két meccs van még a Lyon elleni visszavágóig, Mourinho nem kockáztatja legjobb játékosát, és a sérülésre fogja, hogy Ronaldo nem játszik a két bajnokin. Pellegrini nem sikerült a hazalátogatás.

Címkék: barcelona real madrid valencia mourinho sevilla trezeguet

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr72714631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása