Aranyköpetek

 2011.02.08. 08:49

"Az első meccsét játszotta nálunk, így változtatnunk kellett a taktikán. Hatvan percig játszott, és mindent megtett, de nem volt könnyű dolga. Fernando és David Lúiz jelenti a Chelsea számára a jövőt!"

 

Carlo Ancelotti az otthon bebukott Liverpool elleni meccs után Fernando Torresről

 

 

"Semmilyen problémát nem okoz, ha Zlatan mellett kell játszanom. Elégedett vagyok a csapatban betöltött pozíciómmal."

 

Alexandre Pato, a Milan csatára Ibrahimovicról és saját pozíciójáról

 

 

"Ez a Barça egyenlő lesz egy korszakkal? Minden kétséget kizáróan! Mondom ezt úgy, hogy még mindig tart a folyamat. Persze ettől függetlenül is lehetsz korszakos együttes sikerek nélkül! Így gondolom, mivel jóval harminc év elteltével azt a holland csapatot, amely elvesztette 1974-ben a világbajnoki finálét, még mindig dicsérik és megemlékeznek róla. A 'totális futball' jelző ezt a gárdát illette, amelyik soha nem nyert világbajnokságot, amelynek a védőjátékosai támadtak, és a támadók védekeztek!"

 

Johann Cruyff

Címkék: carlo ancelotti johann cruyff alexandre pato

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr202646108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esz Zsé 2011.02.08. 09:08:34

Az lehet, hogy Torres a jövő, de hogy azt már Ancelotti nélkül tolják, az tuti!
süti beállítások módosítása