Heti eszencia

 2011.01.07. 21:25

Január harmadikával elkezdődött 2011 első munkahete, így több bajnokság beindult és nem volt megállás, minden napra jutott valami pikáns párosítás, pletyka, vagy igazolás. Lássuk! 
Hétfő: kiderült, hogy kedvenc dortmundi légiósunk, Hajnal Tamás marad még egy ideig és nem igazol a Kölnhöz, és gőze sincs, hogy hol folytatja pályafutását. Mivel játéklehetőséghez elvétve jut, már állítólag excsapata, a másodosztályú Karlsruhe is szóba került! Azért csak óvatosan! Ancelotti próbálta menteni a menthetőt és lenyilatkozta, hogy még mindig van sanszuk a bajnoki címre! Pfff! Ő az egyetlen a Chelseanél, aki így gondolja! A Real betartotta a követőtávolságot a Barcával szemben, izgalmas meccsen verte a Getafét, ezzel visszaállt a 2 pontos diferencia. Mourinho anyázott egy sort, mert valami argentin idióta dumája miatt Higuain másfél hónappal később kerül kés alá, mint azt kellett volna. Pech!

Kedd: Nemanja Vidic csontig benyalt kedvenc manchesteri alkoholistánknak, mondván ha valaki a szezon elején azt mondja neki, hogy ennyi pontot veszítve is elsők lesznek (pontosan 16), beleröhög a fejébe, erre tessék, favoritok. Emellett ez a nap a távozókról szólt. Berlusconi sajnálja Ronaldinho távozását, persze ha valaki kicsengeti a nyolc millát, akkor már nem fogja annyira sajnálni. Érthető. Dejan Stankovic meg utólag jól lecseszte Benítezt, mivel semmit nem csinál Milánóban. Persze a végkielégítést felmarkolta. Naná!

Szerda: a Lokinál elhangzott, hogy kell egy csatár és egy kapus. Nagyon ideje lesz már. Állítólag Tisza követi Kabátot és beöltözik vasutasnak. Az Arsenal letarolta a Manchester City-t, egy baj volt csak, hogy gólt nem sikerült rúgni. Eközben a Chelseat az atomerős Wolverhampton is legyőzte, nesze neked Carlo, kellett dumálni hét elején. Abidalt fejbe dobták a dühödt baszkok a Király-kupa visszavágón. A Barca-védő ettől olyan pipa lett, hogy nagy gólt vert, így 1-1-es végeredménnyel, idegenben lőtt góllal továbbmentek a katalánok.

Csütörtök: Roberto Mancini: Túl jó volt az Arsenal, kockázatos lett volna támadni! Hát ez aztán a nyerő taktika! A Sejk ezután még a vállát is megveregette az olasznak. Még kell néhány hordó kőolajat (vagyis az árát) beimportálni a City-be! Cassano első Milanos meccsén gólpasszt adott, így nyertek a Cagliari ellen, nem rossz. Milánó kék oldalán az "áruló" Leonardo győztes meccsen mutatkozott be, honfitársa, Motta hathatós segítségével 3-1-re kifektették a Napolit. A Juventust saját kölcsönjátékosa verte péppé (Giovinco), meg persze a Felipe Melo. Quagliarella szezonjának véget vetett egy jólirányzott becsúszás. Spanyolban a Levante elverte a Realt, a 2-0 után 8-2-es összesítéssel a Blancók mentek tovább. Következő körben az Atléticóval meccselnek.

Péntek: A torinóiak kapcsoltak, és a lesérült csatáruk helyett berántották az Öreg Hölgy szoknyája alá Luca Tonit. Legalább Rudolf Gergőnek kevesebb vetélytárssal kell küzdeni a Genoa kezdőjéért. Van Gaal bizalmat szavazott a fiatal Thomas Kraft kapusnak, így átveszi Butt-tól az "elsőszámú" pozíciót. Közben Klose távozni akar, mert játék nélkül a válogatott elfelejti. A Schalkét barátságoson is szivatják, most a Trabzonspor lőtt hármat Magath-éknak!

Ilyen hét után pedig jöhet a megérdemelt hétvége!
 

Címkék: ronaldinho ancelotti mourinho hajnal tamás stankovic vidic

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr652568387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása