Újév előtti köpetek

 2010.12.29. 11:15

"Bowyer gólja előtt Zsigics egyértelműen kézezett, és szabálytalankodott is a védővel szemben, de ha a játékvezető ezt nem látja, akkor semmi esélyünk sincs. A játékosaim kihajtották magukat, megérdemelték volna a győzelmet, de egy rossz döntés miatt elvették tőlük"

Sir Alex dühöngése a Birminghami remi után
 

 

"Valahogy nem tudjuk a saját játékunkat nyújtani, hiányzik belőlünk a magabiztosság. Erre a vereségre egyáltalán nem számítottam, az elmúlt napok edzései sokkal biztatóbbak voltak annál, mintsem hogy ilyen produkcióval rukkoljunk ki"

A csalódott Ancelotti az Arsenal elleni vereség után

 

"Két éve ugyanezekből a játékosokból álló csapatomat szétzúzta a Chelsea, tavaly valamivel közelebb kerültünk, de mintha behúzott kézifékkel játszottunk volna ellenük az utóbbi időben. Ez a meccs is nehezen indult, de az első gól nagy lendületet adott. Többé nem kell félelmet éreznünk"

Ugyanarról a meccsről a másik fél szakvezetője (Wenger)

Címkék: ferguson ancelotti wenger

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr842545759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labdaszedőfiú 2010.12.29. 22:14:32

Unalmas, hogy csak az angolok kergetik a bőrt...

-Đ- · http://futballszubjektiv.blog.hu/ 2010.12.30. 12:28:58

@Labdaszedőfiú: ja, tényleg sokkal jobb lenne ha ők se játszanának... :P

Labdaszedőfiú 2010.12.30. 16:59:44

@-Đ-: naná :D ...persze jó hogy legalább ők dolgoznak... már kéne a többi is :D
süti beállítások módosítása