Karácsony előtti köpetek

 2010.12.24. 11:17

"Mourinho nem írta be magát a történelembe, mivel nem hozott semmi újat a labdarúgásba, míg Guardiola igen. Ahhoz, hogy valaki bekerüljön a sportág históriájába, új dolgokat kell tennie. Guardiola megújította a futballt, ezért örökre emlékezni fognak rá"

Xavi enyhén elfogult saját edzőjével szemben

 

"A Gremio mindenben megegyezett Ronaldinhóval, most már csak az ügynökének, Roberto de Assisnak kell megegyeznie a Millannal, hogy engedjék el a játékost!"

 

Paolo Obone, a Gremio elnöke, az aranylabdás brazil hazatéréséről

 

 

 

"Nem tudom, hogyan reagálnék erre. Jelentős múltja van a Milannal. Pontosan emlékszem arra, amikor 1997-ben Párizsba mentem, hogy megszerezzem őt. Tizenhárom évet töltött el a Milannál"

 

Galliani (AC Milan fejes) reakciója miszerint a vörös-feketék előző edzője, Leonardo venné át a városi rivális Inter irányítását Benítez menesztése után

"Ki az a Wilshere? Arsenalos? Akkor legközelebb majd figyelek a srácra, ha az Ágyúsok jönnek. Örülök, hogy nyertem, jelenleg csak Messi jobb nálam!"

Mario Balotelli a Golden Boy díjátadója után (csak halkan jegyzem meg, hogy legutoljára ManC-Ars 0-3)
 

 

"Ilyeneket csak akkor van joga mondani, ha minden meccsén jól játszik"

 

Roberto Mancini saját játékosa, Balotelli előző önbizalomdús kijelentéséről

 

 

"Én az Internél? Erről kevesebbet tudok, mint önök. Az egyetlen dolog, amit mondani tudok, hogy boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!"

Leonardo véleménye önmaga Interes kinevezéséről
 

 

 

Címkék: ronaldinho leonardo xavi mancini balotelli galliani

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr662536523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása