Ismétlés a tudás anyja...

 2010.12.23. 00:19

...merthogy a Stuttgart egy héten belül másodszor is képes volt belelépni ugyanabba a kupac sz.rba. A hétvégén 5-3-ra kaptak ki otthon a Bayerntől, ma este pedig 3-6 állt a Benz-Aréna kivetítőjén. Pedig az első félidei feltámadás igen reménytkeltő volt, a vége azonban csúfosan alakult, kettős emberhátrány, kihagyott tizi és hat bajor gól a zsákban. Égés!

Parázhattak rendesen a svábok drukkerei a hétvégi verés után és utólag teljes joggal tették. A München ráadásul repülőrajtot vett, Ottl élete gólját varrta rövid felsőbe, majd a nyakig-láb Gomes duplázta meg az előnyt. Ekkor Labadia (a stuttgartiak idei harmadik trénere, még) már fogalmazta a lemondó beszédét, de Pobrebnyak úgy gondolta játszik egy jót, és a játékrész végére egálra hozta a meccset két pofás góllal. 

Én magam is arra gondoltam, hogy az egyenlítés majd úgy feldobja a Vfb-t, hogy a rongyot is leverik bőrnadrágékról a második menetben. Így is kezdtek, de az újabb gól nem jött össze, helyette Klose megszerezte a vendégek harmadik találatát. Aztán piros lap Boulahrouznak, kihagyott hazai tizi, majd ismét egyenlítés 10 emberrel. Szép munka!

Igen ám, csak Ribery-ék nem akartak kizúgni a kupából (sanszos, hogy idén csak ezt a trófeát nyerhetik) és a következő hét percben rúgtak még hármat. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy közben a Stuttgart második piros kártyáját is begyűjtötte, így kilenc játékos várta meg a végső sípszót és a tömeg fujjolását. A szurkolók akarata teljesült, a csapat és velük együtt a klub elnöke felsült és megbukott. Jöhet a svábok új klubelnöke és a negyedik menedzser!

Ja, egyébként kilencgólos meccs...nem semmi!

Címkék: bayern münchen boulahrouz ribéry müller vfb stuttgart labadia

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr662533832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labdaszedőfiú 2010.12.23. 01:18:05

Jó kis meccs volt, a Bayern alázott a végén rendesen! Így kell ezt hajrá bőrgatya!
süti beállítások módosítása