Reggeli köpetek

 2010.12.20. 09:11

"A bíró legalább 13 súlyos hibát követett el a meccsen. De ha beszélek róluk, nem leszek ott a következő meccsen.  Ha azt mondom, amit gondolok, holnap címlapra kerülök és eltiltanak. Jó a kapcsolatom a klubbal, de másképp látjuk a dolgokat. Beszélni fogok az elnökkel. Egy eurót nem fizetnék azért, hogy megnézzem ezt a meccset, inkább nézek otthon az Eurosporton egyet Vietnámból. Benítez? Kérdezzék az Intereseket, ki az a Mourino és ki az a Benítez!

 

Mou a Sevilla elleni botrányos győzelem után

 

"Az Everton az ellenfél, és nem Carlos Tévez!"




A Manchester City szurkolóinak üzenete a klub menedzserének Roberto Mancininek
 

 

 

 

"A Chelseanek két arca van. Az egyik arc, amikor Drogba nem játszik, a másik, amikor a pályán van. Számtalanszor beszéltem vele, és látom rajta, hogy nincs 100 %-os állapotban, de ki lenne az egy malária után? Tavaly 37 gólig jutott, és idén is hasonlót várok tőle, de ehhez idő kell. Ha nem játszik, a csapat másként focizik!"

Ancelotti nyilatkozata Didier Drogbáról
 

 

Címkék: ancelotti mourinho mancini

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr142527354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása