Aranyköpetek

 2010.11.27. 15:12

„Nem akarom utána továbbfolytatni, belefáradtam. És most teljesen komolyan beszélek. Nagyon nem tetszik, hogy a labdarúgás most már csak a pénzről szól.Komolyan borzasztó: fiatal játékosok ahelyett, hogy a győzelmeket és a trófeákat gyűjtenék, csak a pénz érdekli őket. Néhányan azt hiszik, ha meg tudnak venni egy házat, az már elég, nem érdekli őket a futballban elérhető siker. Elegem van.”

Carlos Tévez

 

 

 

"Mourinho érkezése előtt a királyi gárda csak kurválkodott, nem a megillető pozíciót foglalta el a futballvilág térképén."

Maradona

 

 

„Nonszensznek tartom, hogy a Barcelona–Real Madrid találkozóról úgy beszéljünk, mintha kizárólag Cristiano Ronaldo és Lionel Messi csatájáról lenne szól."

C

 



 

"Ahelyett, hogy a Realról beszélne, Wengernek inkább az Arsenalra kellene figyelnie és megmagyaráznia, hogy miért kaptak ki 2-0-ra a BL-ben egy olyan csapattól, amelyik ezelőtt még sosem szerepelt a Ligában. Elmagyarázhatná az ágyúsok szurkolóinak, hogy 2005 óta miért nem nyertek semmit. A mese a fiatal játékosokról lejárt. Sagna, Fabregas, Nasri vagy Arhavin már nem kölykök, hanem a legmagasabb szintű játékosok!

José az őt kritizáló Wengerről

 

 

"Beszéljenek Madridban akármiről, mi csak magunkkal fogunk foglalkozni, akkor biztosan nyerjük a meccset"



Sergio Busquets a közelgő derbiről

 

Címkék: ronaldo maradona mourinho tevez busquets

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr742476902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása