Aranyköpetek

 2010.11.17. 00:20

 

„Mindent megtettem, hogy a sérülésem után jó erőállapotba kerüljek, kitűnő kondícióban vagyok. Kis dolgok kellenének, hogy csúcsformában legyek, például, hogy lehetőséget kapjak... Ha teljesen egészséges vagyok, nem tudom elfogadni, hogy a kispadon üljek. Huszonhárom évesen a rendszeres játéklehetőség a legfontosabb, és ha a helyzet nem változik, el kell szerződnöm, hiába az Arsenal az álomklubom. Biztos vagyok benne, hogy elég jó vagyok a kezdőcsapatbeli tagságra. Játszani akarok, és remélem, megkapom a lehetőséget"
Nicolas Bendtner
 
 
„Cruyff elmehet a francba! Egy vénember, akinek nem volt mersze elvállalni egy komoly csapatot, mert nem tudja, hogyan kell egy modern csapatot edzeni. Miért nem mondta Zlatannak, hogy nem illik hozzá a spanyol bajnokság akkor, amikor a Barcelona leigazolta? Szerintem Cruyffnak egy elmegyógyintézetben lenne a helye Guardiolával együtt. Ott ülhetnének egymás mellett csendben, és kártyázhatnának. Ezzel tennék a Barcelonának is a legnagyobb szívességet”
 
Mino Raiola, Zlatan Ibrahimovics menedzsernek reaciója Cruyff nyilatkozatára, amiben kifejtette mennyire tetszett neki Ibra játéka az Inter ellen és hogy mennyivel jobban illik hozzá az olasz bajnokság
 
 
 
„Pires az Arsenalnál edzett, beszéltem Wengerrel, aki nagyon kedves volt. Két-három nap alatt létrejöhet a megállapodás. Biztos vagyok benne, hogy megfelelő állapotban érkezik majd hozzánk. A többiek felnézhetnek rá, nagyon sokat tett le eddig az asztalra.”
 
Gary McAllister, az Aston Villa másodedzője, Gerard Houllier segítője

 

Címkék: ibrahimovics wenger bendtner pires

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr952453927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esz Zsé 2010.11.17. 09:10:16

Pires....lehet megkopott már a gyorsasága, de akkor is zseni!!!

HeszBolah 2010.11.17. 09:49:16

Cantona is beférne a Villa-ba...

Esz Zsé 2010.11.17. 10:41:57

Cantona mindenhova beférne :D
süti beállítások módosítása