„BeleVerjük a Betonba!”

 2010.11.12. 09:39

…vagy inkább „Hiába, a Sikernek Vége!”

A forduló rangadóját játssza a Dortmund (BVB) és a Hamburg (HSV). Ennek megfelelően harsoghatja a két drukkerhad a fenti jelmondatokat! Ami ennél is fontosabb, hogy túl vagyunk a bajnokság egyharmadán, körvonalazódik hát a kép!

 

 

Kétségtelenül a BVB vs. HSV csatát lesz a legérdemesebb nézni a hétvégén, ám éppúgy kíváncsian várjuk, mit tud nyújtani a Freiburg, Frankfurt, Nürnberg trió, hiszen amit eddig a szemünk elé raktak, az remek volt. A legjobban a „virslisek” állnak, mivel negyedik helyük a küzdelemsorozat ezen szakaszában már megsüvegelendő! S ráadásként most a mélységek alját kutató Werder otthonába látogatnak! Ez persze kétélű dolog, mert nagy verés vagy nagy „nyerés” sülhet ki a dologból! A másik két „meglepi” csapatnak azért nem ilyen irigylésre méltó a helyzete. A Nürnberg a bajor katlanba hivatalos, és biza’ a Bayern csatárok egészen belejöttek a góllövésbe, azonban a védelem nem az igazi, míg a Freiburg a „Hofihoz” megy egy nagy verés elkerülésének érdekében. Ezen kívül a poraiból feltámadó Schalke az ingadozó „farkastanyára” merészkedve próbálja meg régi önmagát megtalálni, ami igen érdekes meccset ígér! A Stuttgart Pazar játékkal mosta le a Brémát az elmúlt héten, de a kiesés szelétől megcsapott ’Lautern nem fogja olcsón adni a bőrét! A Leverkusen sima mérkőzésen behúzza a győzelmet a kisebbik hamburgi gárda ellen, s a Mainz is kikeveredik a két vereség okozta „válságból” a meglepetésre azért mindig képes Hannoverrel szemben! Kölnben meg lesz egy kiesési rangadó a „BMG” vendégszereplésével…

A rangadóra visszatérve a Hamburg egyre élesebb, hátul stabilak, így meglepetés bársonyos szagát érzem, ahogy bejárja a Ruhr-vidéket. Érzésem szerint az elmúlt hetekben vérszemet kaptak, hiszen két fontos rangadót is megnyertek, igaz a Bayern ellen nem jött össze a győzelem. A Borussiáról túl sok rosszat nem lehet elmondani, annál inkább jókat, de egyszer minden véget ér…

 

Tippek:

Dortmund - Hamburg: 2-3

Bayern - Nürnberg: 4-2

Werder -Frankfurt: 1-3

Hoffenheim - Freiburg: 4-0

Mainz - Hannover: 2-1

Wolsburg - Schalke: 3-2

Kaiserslautern - Stuttgart: 2-2

St. Pauli - Leverkusen: 1-3

Köln - Mönchengladbach: 3-1

 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr972443887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labdaszedőfiú 2010.11.12. 10:15:16

Merész :), szerintem a Dortmund otthon verhetetlen, vagy majdnem az!

Esz Zsé 2010.11.13. 11:58:07

Tényleg kevésnek tűnik a Hamburg Van Nistelrooy nélkül...

Purga 2010.11.13. 12:08:15

Alapvetően én örülök a BVB sikerének, de a HSV-t illetően nem tudok dűlöre jutni afelett, mi a fenéért nem képesek átlépni saját árnyékukat...!
süti beállítások módosítása