Viktor Ligája - 13. forduló

 2010.11.05. 15:34
Már nekem kellemetlen, hogy mindig kétértelműen fogalmazok és mindig rosszindulatú célzásokat teszek azt illetően, hogy Magyarországon vannak olyan játékosok, akik bizony néha jó érzékkel töltenek ki tippmix szelvényt. Nos, ennek vége, egyszer s mindenkorra. A lelkiismeret-furdalás, ami csupán a feltételezéstől mardos, már-már elviselhetetlen volt.
Gondolom az UEFA illetékesei és a Nemzeti Nyomozó Iroda alkalmazottai valami hasonlót érezhetnek, hiszen ők is pontosan tudják, hogy rossz nyomon járnak.

Csak bele kell nézni ezeknek a srácoknak a szemébe…Hát csalnának ezek?

Pedig állítólag Újpesten csúsznak a fizetések…:)
És nem csak ez mondatja velem, hogy ez a meccs X lesz, hanem a budapesti lilák hullámvölgye is. Bár valószínűleg a kettő összefügg. És hogy a fülesben van valami, az mi sem bizonyít jobban, hogy Mészöly Géza, az Újpest mestere is a hozzáállásban látta a két egymás utáni vereség okát. A kecskemétieknek annyira nem jött be az edzőváltás, igaz legutóbb Győrben, előtte meg a Vidi ellen kellett volna virgonckodniuk. Most megcsíphetnek egy pontot vagy akár hármat is, de szerintem ez most 2-2 lesz.
 
Kecskemét - Újpest 2-2
 
Kispestre látogat a Győr, ami sok jót nem ígér, hiszen tavaly az ETO, idén meg a Honvédnál lett divat a bunkerfoci. Igaz a győriek közel nem védekeznek olyan jól, mint tavaly és mivel ezt az idényt már csúnyán elszúrták, szerintem rámennek a kupára. Csak "kisiklás" volt a Kecskemét elleni diadal és szerintem Kispesten sem fognak tudni győzni, sőt... a Honvéd szokásához híven talál egy gólt és ráül az eredményre. Most úgy is duzzadnak az önbizalomtól, hiszen múlt héten legyőzték az idei bajnokot.
 
Kispest - Győr 1-0
 
Szegény Kaposvárt az utolsó hat fordulóban szépen helyre teszik. Múlt héten a Loki, most meg a Vidi... Talán a Szolnok ellen szereznek egy pontot, de most a fehérváriak ellen esélyük nincs. Hiába szakadt meg a Videoton szép sorozata, ott folytatják majd ahol abbahagyták. Alves meg ott szaporíthatja góljai számát, ahol anno annyi ember megörvendeztetett... de olyan jól nézne ki ha 12 meccs után 14 gólnál járna. 
 
Kaposvár - Vidi 0-3
 
Ettől azért többet vártam a Halitól, persze nem dobogót, de a sereghajtó szerep azért elég erős. A szombathelyiek éppen csak koppantak a Vasas ellen az előző fordulóban, és íme, javíthatnak egy másik fővárosi team ellen. Persze az MTK eddigi 12. helyezésének sem örülhet az a "párezer" szurkoló, aki látogatja a kékek hétvégi kiruccanásait. Pedig most még meg is érheti, mivel az utolsót csak az nem kapja el, aki nem akarja!
 
Haladás - MTK 1-2
 
Így múlik el a világ dicsősége...beszélhetik a Balaton partján. Alig néhány hete még a siófokiakkal volt tele a magyar sportsajtó, hogy mekkora csodát csinálnak, agyonvernek minden bajnokaspiránst, akit meglátnak. Erre eltelik 2-3 forduló, és örülhetnek, hogy nem lökdösi őket a kiesés szele. Az atomerőmű tövénél meg valamibe nagyon belenyúlt Kis Károly mester, mert a fiai megtáltosodtak és már az élboly felé kacsintgatnak. Meglepne, ha vendégek pontot rabolnának.
 
Paks - Siófok 4-2
 
Két egészen tűrhető formában játszó - ha szabad így fogalmaznom - titán csap össze, mivel magyar csapatnál az előző körös győzelem már erről árulkodik. Mindketten egy góllal tudtak többet szerezni múlt heti ellenfelüknél, félek, ez azonban most nem lesz elég. A Perutz-stadion nagyfalat lesz a vendégeknek, így a Pápa felzárkózik a vereséget szenvedő Fradi mögé...!
 
Pápa - Vasas 1-0
 
Rangadó a javából, ráadásul elég X szagú meccs, persze főleg a mögöttük loholó Debrecen örülne a tisztes pontosztozkodásnak. De azért Zalaegerszegen mégiscsak a kékeknek lejt a pálya. Az FTC előző heti sovány játéka ezen a hétvégén nem lesz kifizetődő, ezért hagyják mindhárom egységet ZTE Arénában.
 
ZTE - Fradi 3-2
 

A címvédő leereszti a fáradt gőzt az einthoveni kaland után és ha már bajnokit kell játszani, akkor gyerünk, nemes egyszerűséggel szétgyalázza a Tisza-partiakat. Szerencsére Szolnok közel van Debrecenhez, így nem lesz sok idejük szomorkodni a buszon szegény, letört Zsozsóéknak. 

DVSC - Szolnok 4-0

Címkék: dvsc ftc paks vasas zte

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr752425970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása