BL köpetek

 2010.11.04. 16:00

"Megbüntetett minket a Sahtar! Hatalmas esélyt szalasztottunk el, ez nem is kérdés. Ha legalább egy pontot szereztünk volna, már ott lennénk a legjobb tizenhat között."

 

Arsene Wenger az idei első BL veresége után

 

"Anelka élete formájában játszik! Ő volt a tegnapi győzelmünk kulcsa. Ezzel a csapattal bőven eljuthatunk a sorozat döntőjébe, a Wembleybe."

 

Carlo Ancelotti Anelkáról és csapata terveiről

 

 

"Jó meccs volt, egy órán keresztül jól játszottunk. Inzaghi második gólja les volt. Összességében nem lehetek boldog, meg kellett volna semmisítenünk őket. Több lehetőségünk is volt erre, de mivel a végén egyenlítettünk, szomorú sem vagyok. Továbbjutottunk, ráadásul veretlenül"

A Special One a Milan-Real után

"Igazságos eredmény a döntetlen, mert a Realnak több helyzete volt az első félidőben, de az csalódás, hogy harminc másodperccel a vége előtt kaptunk gólt. Nyugodt vagyok, mert a csapatom remek, harcolni fogunk a végsőkig"

 

Massimo Allegri szintén a Milan-Real után

"Teljesen szokatlan, hogy ennyi gólt szerez egy csapat a BL-ben. Minden a Szpartak Moszkva elleni meccsen fog múlni, ahol a gólkülönbség miatt nekünk már az 1-0-s győzelem is elég lenne a végelszámolásnál."

 

Didier Deschamps a Zsolna elleni 0-7 után

 

"A mai játék után én is, és Uli (Hoeness) is boldog lehet, úgyhogy leülhetünk egy sörre. Nagyon jól támadtunk, tetszett a pozíciós játékunk. SuperMario visszatért."

 

Louis van Gaal

 

 

"Jeleneg olyan a játékunk, mintha a bokszolnánk, felkészülünk a csatákra, és bevisszük a csapásokat, ha adódik rá lehetőségünk!"

 

Claudio Ranieri a kiszenvedett baseli győzelem után

 

Címkék: ancelotti mourinho van gaal wenger ranieri deschamps allegri

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr672423149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labdaszedőfiú 2010.11.04. 17:44:04

Háhá...méghogy boxoló :D általában a Roma szokott a pofozózsák lenni...ráadásul a Basel ellen...
süti beállítások módosítása