A betegség neve: kupaimpotencia

 2010.10.27. 11:34

Fogadkozások ide, Mourinhoi fenyegetések oda, a Real Madrid most sem tudta megtörni szörnyű hagyományát a spanyol Király-kupában. Gyenge játék egy gyenge ellenfél ellen.

Vajon miért nem megy a Királyi gárdának a hazai kupában? Fogós kérdés. A Real már évek óta csak leszerepelni jár ebbe a sorozatba. Pedig Mourinho már a szombati bajnoki óta lelkiekben terrorizálja játékosait, hogy nehogy leégjenek. Felesleges volt. Nem kaptak ki, de nem is nyertek, ami igencsak kínos főleg ha az ellenfél kilétét nézzük.

José persze mégsem szedte szét őket a meccs után, hiszen továbbra is velük kell dolgoznia, sőt. Némi bátorítást is mondhatott, mert szerinte mindent megtettek, egyedül a gól hiányzott.

Mindezektől függetlenül otthon lazán megverik a Murciát és mehetnek a következő körbe, de nem maradhatott el azért a kupafricska. De lássuk, miért nem sikerült a gólszerzés.

A kezdőcsapat korántsem mondható B jelzésűnek. Casillas volt a kapuban, Sergio Ramos visszatért, Carvalho helyett Albiol, Marcelo helyett Arbeloa játszott, Pepe pedig az állandóságot képviselte, így a védelem közel sem mondható fapadosnak.

Xabi Alonso pihent, Mahamodou Diarra volt a pályán, védekezésben hasonló kvalitású, de támadásban már kevésbé hatékony. Mellette Granero kezdett, Canales szervezte a játékot Pedro Leon pedig besegített Benzemának és Ronaldonak.

Így biztosak lehetünk benne, hogy a döntetlen nem a játékosok minősége miatt alakult. Ellenben kevésbé összeszokott csapat játszott, zömmel csereemberek, akik jórészt néhány percet kapnak a bajnokságban. CR7 a szokásos hajtós teljesítményt nyújtotta, de ezúttal ő sem tudott gólt szerezni.

A világ szégyene lenne, ha kiesnének a kupából, persze ehhez a "Special One"-nak is lesz majd néhány hangos szava!

Címkék: real madrid murcia spanyol király kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr512402563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Đ- · http://futballszubjektiv.blog.hu/ 2010.10.27. 11:40:46

...ezé hülyeség az oda-visszavágós rendszer!

Esz Zsé 2010.10.27. 11:51:30

:) főleg ha a visszavágó is ilyen gyenge lesz!
süti beállítások módosítása