Éééééés megvan a győztes!

 2010.09.27. 10:59

Második játékunk már sokkal jobban sikerült a találatok számában, persze a Manchester United ismételten megszivatott bennünket...csak az ördögöknek köszönhető, hogy nem volt öt találatos "szelvény". Viszont a szabályok módosítása miatt ennek ellenére megvan a győztesünk! Kedves Trebor81, mivel négy meccset eltaláltál, ezt a kört te nyerted! Gratulálunk!

Ötből négy...klasszis teljesítmény! A nyereményed elfogyaszthatod szerda este az előre megbeszélt helyszínen, amit a Zichy Jenő utca 31 alatt találod meg! A menü 18 órától a Barcelona szibériai túrája, 20 óra 45től pedig a Manchester - Valencia derbi lesz! A győztesen kívül természetesen Luigi mindenkit szeretettel vár! Gyerünk!

Címkék: bajnokok ligája luigi tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr432326354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labdaszedőfiú 2010.09.27. 11:25:08

Ferguson öregszik...:D mindig kiszúr veletek, szerintem direkt csinálja...

trebor81 2010.09.27. 11:39:40

Köszönöm a dicshimnuszt, azért emlékezzünk meg a két másik kollégáról is, hiszen mégis hármas holtverseny volt...
Gratula nekik is!
Majd iszunk az egészségükre :D
süti beállítások módosítása