A "kiválasztott"

 2010.08.23. 18:01

Kicsit unom már, hogy sokszor pörgök a Balotelli-témán, de az összes vele kapcsolatos hír felér egy vérnyomás növelő bogyóval. Mióta Mario a világoskék pirulát választotta a Morpheusnak öltözött Mancini tenyeréből, talán már repülni is megtanult!

Régóta tudható(????), hogy az új kiválasztottnak sokak szerint bőven jutott tehetségből, csak sajnos az arc osztásánál is kétszer állt sorba. Erre jön Roberto Mancini, és dob még egy hatalmas lapáttal a tűzre.

„Azt gondolom, hogy Balotelli legalább olyan jó lehet, mint Torres, akár még nála is jobb!" Bummm! Nesze neked alázat! Ezután már csak garázsajtón férhet be az olasz csatár feje. Persze kell az egészséges önbizalom egy fiatal játékosnak, főleg ha a világ talán legerősebb bajnokságának dobogóesélyes csapatában szerepel, de ez szerintem túlzás.

Nem a szívem csücske Fernando Torres, de erősnek érzem a hozzá való hasonlítgatást. Azért mégiscsak egy Európa- és világbajnok csatárról beszélünk, aki már BL döntőben is szerepelt és a Premier League-ben is bőven letette névjegyét.

Neo is csak a második részre tanulta ki a kiválasztottság mesterségét, Balotellinek sem fog gyorsabban menni! Talán elég lesz az ajnározásából!

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr792241756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labdaszedőfiú 2010.08.23. 21:27:25

Szerintem fain focista csak be kell, hogy érjen! Torrest simán lenyomja majd...:) go City!

Bölcsi 2010.08.24. 14:02:17

Nem rossz nem rossz , de valami még hiányzik belőle , színes egyéniség :P

Esz Zsé 2010.08.24. 14:32:48

Nem rossz, de nem is jó! Semmit nem mutatott még!
süti beállítások módosítása