Égből pottyant mese

 2010.08.12. 11:58

Épp a reggeli teámat kortyoltam amikor megakadt a szemem az egyik átigazolási híren. Bébét leigazolta a Manchester United. Alapjáraton ebben nincs semmi különös, játékosok jönnek mennek. De mégis, Bébé? Ki a fene ő? Honnan pottyant Manchesterbe? Hol bukkant rá Ferguson? És vajon ha Sir Alex rábólintott az igazolásra, akkor ő lehet a ManU következő csiszolatlan gyémántja?

Tiago Manuel Dias Correia elérte életének eddigi csúcsát. A világ egyik legerősebb focicsapatához csatlakozott. Villámcsapásként ismertük meg ma reggel a nevét, mindenféle előmenetel nélkül.

A húszéves játékos életútja kalandos, ezzel együtt nem a legvidámabb. Szülei elhagyták, árvaként nőtt fel, a focit azonban hamar megszerette, játszott a hajléktalan válogatottban. Ezek után egyre magasabb szinten űzte a sportágat, eljutott a portugál harmadik osztályáig.

Nyár elején pedig a csoda felvezetése is megtörtént: az Guimares leigazolta, így a következő szezont már a legfelsőbb osztályban kezdhette volna. De nem kezdheti, mert összesen öt hét után továbbadtak rajta, méghozzá Anglia egyik legpatinásabb alakulatának.

Az utóbbi időben Ferguson ilyen zsiványul - mondhatni fű alatt - intézi a transzfereket. Senki nem tud semmit, közben az asztal alól kéri ki a pultostól a világklasszisokat, mint például Chikarito!

A fiú nem ügyetlen, kiváncsian várom, milyen lesz pirosban! Mi ez, ha nem egy mesébe illő sikersztori? 

Címkék: ferguson bébé

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr1002216674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labdaszedőfiú 2010.08.12. 21:20:40

Messze van még a gyémánt fokozattól...a három új arc édeskevés lesz a Cselszki ellen!

Esz Zsé 2010.08.13. 10:17:53

Azért Fergie általában jókat igazol, szóval biztos nem véletlenül került a srác Manchesterbe! Abban viszont lehet valami, hogy 3 ember kevésnek tűnik!

Labdaszedőfiú 2010.08.13. 13:56:32

Épp ezért fog nyerni simán a Cselzi! a Liverpool is veszélyes lesz a MU-ra!
süti beállítások módosítása