Aranyköpetek

 2010.07.21. 10:54

"Szeretnék ismét egy válogatottal dolgozni, kár, hogy mégis a Bayernnél maradtam, mert ilyenkor, a világbajnokságok után mindig felszabadul néhány szövetségi kapitányi poszt. Mindegy, mostmár nem hosszabbítok szerződést a bajoroknál, és a 2012-es Euro után szabad leszek, remélem, találok majd nemzeti csapatot magamnak."

Louis van Gaal

 

„Téli szünetre van szüksége a bajnokságnak. Az FA-nek az a feladata, hogy a lehető legjobb lehetőségeket biztosítsa a válogatott jó szerepléséhez a világbajnokságon. A futball természete és a televízió-társaságok igénye miatt eddig nem iktattak be téli szünetet, pedig már 30 évvel ezelőtt is beszéltem erről, Skóciában és Angliában is, mégsem történik az ügyben semmi."

Alex Ferguson

 

 

"Fábregas csak kölcsönben van az Arsenalnál"

Xavi

 

 


 

 

„Nem bánnám, ha Erwin Koeman maradna a kapitány"

Torghelle Sándor

Címkék: xavi alex ferguson torghelle sándor

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr612165627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esz Zsé 2010.07.21. 11:25:20

Lehet, hogy kölcsönben van, de még ott is marad egy ideig!

Sanyi! Neked aztán tök mindegy ki a kapitány, attól még te nem változol!
süti beállítások módosítása