Az a csapat egyszerűen nem nyerhet vb-t, ahol Van Bommel játszik! A spanyolok értek fel a világ tetejére.

Hollandia örök lúzer. Robbenen múlt, hogy nem lettek világbajnokok. Vagy inkább Casillas fogta bravúrral excsapattársa mindkét 100 %-os ziccerét. Kicsit azért sajnálom a narancsosokat, de Van Bommel már megszokott ősbunkó megmozdulásai a szimpátia utolsó morzsáját is kiölte belőlem.

Kimondottan durva meccs kerekedett, a tét persze nem volt kicsi. De a spanyolok érdemesebbek voltak a győzelemre, többen játszottak nagyon jól. Talán ezért is nyertek. A hollandoknál inkább a durva belépők domináltak. Robben kétszer hagyott ki ziccert, ezen kívül nem sokat értek el a kapu előtt. Van Persie ismételten észrevehetetlen volt, Sneijder ma nem volt a toppon, Kuyt volt a legjobb holland.

A friss világbajnokok az első meccsüket leszámítva, azt hozták, amit vártunk tőlük. És még mindig fiatal ez a csapat. Négy év múlva megvédik!

A világbajnokság győztese: SPANYOLORSZÁG!

Címkék: vb spanyolország hollandia döntő

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr832145369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Đ- · http://futballszubjektiv.blog.hu/ 2010.07.12. 11:49:01

jól láttam,h s.ramos antonio puertás poloban volt a meccs után?!

Esz Zsé 2010.07.16. 11:30:30

Igen, jól láttad! A 2008-as Eb-hez hasonlóan most is Puerta képes pólóban futkorászott Ramos!
süti beállítások módosítása