Miért is ne nyertek volna a németek? Esélyesebbek voltak, jobbak is voltak, megérdemlik. Persze a uruguayiak is megérdemelnék, főleg mivel az utolsó másodpercben akkora kapufát lőtt Forlán mint eddig senki ezen a Vb-n!

Túlzás nélkül állíthatom, hogy az egész dél-afrikai kaland egyik legnagyobb csatáját láthattuk! Kedves gesztus volt Löw-től, hogy a cserecsapat állt ki, persze én elhiszem, hogy volt valami vírus. B-csapattal sem voltak gyengébbek mint eddig, szóval ebben a nazionalelf-ben hatalmas potenciál van...már a 2012-es Eb-n bankot robbanthatnak.

A vb alatt váltak esélyessé, de a harmadik hely egyetlen csapatnak sem lehet csalódás. Jól működtek csapatként de a remek egyéni teljeseítményeknek is köszönhetik a jó szereplést. Capello vagy Domenech az életét adná egy bronzéremért.

Müller, Özil, Khedira, mind remekül játszottak és szemtelenül fiatalok. És lehet ez a gárda még erősebb is. Egyáltalán nem tünt fel Ballack hiánya. Tőle szerintem búcsúzhatunk. Jönnek a fiatalok!

A dél-amerikaiak emelt fővel távoztak, jó meccset játszva, pici hiányzott a hosszabbításhoz. Kár érte! Azért hatalmas respekt nekik!

Címkék: vb németország uruguay müller bronzmeccs

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr272143899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása