Minden napra egy Maradona

 2010.07.02. 14:22

Maradona nem volt hajlandó egy asztalhoz ülni Thomas Müllerrel, a német válogatott támadójával a márciusi német–argentin barátságos mérkőzés után.

A találkozót követő sajtótájékoztatón előbb Müller ült le az asztalhoz, majd befutott Maradona is, aki felháborodva vonta kérdőre a szervezőket, hogy ki ez a srác, aki itt vele együtt szeretné tájékoztatni a sajtó képviselőit... Maradona hozzátette: úgy fest, megérkezett a labdaszedő. Az isteni Diego - aki előtte 90 percen át figyelhette Müllert a pályán, mégsem ismerte meg - távozni akart, ám rávették, hogy maradjon, Müllert viszont eltávolították, hiszen egy Istennel nem mindenki ülhet egy asztalnál...

 

Címkék: argentína maradona müller

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr912125334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esz Zsé 2010.07.03. 00:19:06

Na majd a labdaszedő fiú ver 3 gólt a nagypofájú "isten" csapatának és és a közös sajtótájékoztatón Müller megkérdezi, hogy hát ez ki a fene?
süti beállítások módosítása