Minden napra egy Maradona

 2010.06.20. 23:05

Bár nem szóltunk róla, Diego nem pihen...















Persze ez a kép a photoshop segítségével készült, azért az utóbbi két napban is úszkált kedvencünk a rivaldafényben.

A minap egy angol újságíró megkérdezte, hogy miért ölelgeti és csókolgatja annyit saját játékosait a mérkőzések és az edzések után. Nem tudni, hogy főhősünk véletlenül vagy direkt értette félre a kérdést, de az biztos, hogy vágott egy bamba arcot és annyit mondott, nem vagyok buzi... Sokat mondó remek videó!

Címkék: maradona

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr802096805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vuvu Béla 2010.07.05. 22:27:05

Nem látok Diego fejébe, de könnyen lehet, hogy nem játszott rá, a következő pletyka fényében. A hetvenes-nyolcvanas évekbeli argentin válogatottról terjedt el, hogy voltak "más csapatban játszó" tagjai. Az akkori csapatkapitány, Daniel Passarella ezt nem nézte jó szemmel, és később szövetségi kapitánysága idején (1994-98) csak azokat válogatta be, akik levágatták hajukat, illetve nem hordtak fülbevalót. Ez vezetett a Redondo-afférhoz is, a Real Madrid klasszisa sosem szerette, ha parancsolgatnak neki, nem ment borbélyhoz, nem is lett a 98-as keret tagja.
Visszatérve Maradonához, ha ez a mendemonda igaz, akkor már érthető, hogy miért értette félre az amúgy valószínűleg ártatlan kérdést.
süti beállítások módosítása