Cristiano Ronaldo Puskásra hajaz

 2011.03.17. 12:27

A Portugálok galaktikusa nap, mint nap meglepi valamivel a szurkolóit. A Lyon elleni BL visszavágón talán nem is a játéka, főleg nem a góljai miatt keltett feltűnést, hanem a frizurájával. A Real Madrid sztárjának fizimiskája a futball legenda Puskás Ferencére hajazott a legutóbbi BL mérkőzésen.

 
C. Ronaldotól már megszokhattuk, hogy filmsztárokat meghazudtoló módon törődik a frizurájával. A designt most nagyon visszafogottra vette. A korábbi punk,vagy épp torzonborz fejű játékos most egyszerűen félrenyalta a haját, de úgy tűnik ez a séró ezúttal nem hozott nagyobb szerencsét neki.
 
Néhány klasszikus focista frizura:
 

Rudi Völler stílusát egy egész generációnyi fordársz tanuló elsajátította. Ennek köszönhetően nálunk is hódított ez a stílus, természetesen bajusszal együtt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A hollandok színes bőrű legendája, az AC Milan aranylabdása ruud Gullit frizkója már gondot okozott volna a legszuperebb magyar hajszobrásznak is. Hiába, csak jó hozott anyagból lehet jót alkotni.
 
 
 



A sorból kihagyhatatlan a columbiai Carlos Valerrama. Neki is lehetett magyar kötődése, leginkább egy komondorra hajazott az általa viselt hajkoronával.
 
 
 
 
 



A kameruni Rigobert Song igazi forradalmár. Ő aztán extra igényekkel ülhetett a fodrásszékbe.A sort unásig lehetne folytatni, de legyen elég ennyi őrült frizura.

 

 

 

Vendégírónk tollából...

Címkék: real madrid cristiano ronaldo

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr352746803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása