Robbenicitis

 2011.03.16. 10:50

Miért nem jutott tovább tegnap a Bayern? Számtalan indokot hozhatunk fel… a van Gaal mizéria, a csapat gyenge bajnoki formájának átragadása (és most a Hamburg elleni egyetlen jó meccs kit érdekel), de szerintem inkább az, hogy Robben nem játszott végig. Veszélyes támadást ugyanis csak a holland kezdeményezéséből tudtak összerakni a bajorok. A jó Louist csak azért nem zavarják ma el, mert már beadta a felmondót...
 
Egyébként egész évben ez a Bayern baja. Ha lenne két Robbenjük (amíg az egyik sérült, a másik játszik), ismét a triplázáson járhatna az eszük, de nincs. Ribéry annyira súlytalan volt Lúcio mellett, hogy hihetetlen. De nem csak ő volt gyenge…

Persze az sem értem, hogy a vérbe tudta ezt kiengedni a München a kezéből. Az Internek Sneijder góljáig minimális esélye sem volt a továbbjutásra, erre a kedves vendéglátók elfelejtettek megrúgni a hőn áhított harmadik gólt…nesze.

Tavaly ilyen mákjai a Münchennek voltak, a sors most visszaadott valamit. „A legjobb csapat nem jutott tovább, a legszerencsésebb igen” – ez volt Karl-Heinz Rummenigge. Nagyon nagyon savanyú a szőlő. Mert a néző nem ezt látta. Igen, igaz, hogy a Bayern tényleg sokkal jobb volt az első félidőben, és a második elején…de a meccs, ahogy Sneijder is mondta, 90 percig tart, az utolsó 30 perc Robben nélkül alibi volt a hazaiaknál. Karl-Heinz, helyesbítenék: A legbalfaszabb csapat nem jutott tovább, a legélelmesebb igen!

A Manchester meg azt csinálta, amihez ért, továbbment egy gyengébb ellenfél ellen, kicsit nyögvenyelős volt a vége, de még az is belefért.

Címkék: manchester united bayern münchen marseille internazionale

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr292743718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Đ- · http://futballszubjektiv.blog.hu/ 2011.03.16. 11:03:52

lehet a bentmaradók jobban örülnek az internek
süti beállítások módosítása