Mutasd, mit tudsz José!

 2011.03.16. 11:21

A Real drukkerei készülhetnek, mert ismét a Mumus érkezik Madridba…jön a Lyon, és persze azzal a feltett szándékkal, hogy újra kiejti a zselésfiút és bandáját Európa játszóteréről.

 

Eszméletlenül nehéz megjósolni, hogy mi fog történni este a Bernabéuban. Aulas szerint Mourinho sündisznóba vágja a Realt és a 0-0 védelmében mindent feláldoz. Hát ez szerintem hülyeség. José megtanulta már, hogy ami működött az Interrel, az nem feltétlenül megy a Reallal. Ez a csapat nem tud annyira védekezni, mivel a támadás az asztala (már amikor).
 
A Lyon nélkülözni kényszerül hátaslovát, Bastost (ő nyargalt oda-vissza a széleken), de visszatér a kezdőbe legerősebb gólvágójuk Lisandro Lopez. A másik oldalon (nem mintha nem lennék biztos benne) Céé játéka kérdéses, vagyis azt mondják, hogy kérdéses.

De felállástól függetlenül, ha a Real hasonlóan könnyed játékot tud mutatni, ahogy tette az odavágó óta, akkor gálaelőadás is lehet. De ha rágörcsölnek az átokra, a Lyonra, a nyolcaddöntő gondolatára, akkor ismét csúfosan érhet véget a BL.
 
Már kismillióan elnyomták, hogy ez már nem az tavalyi csapat, és a Lyon sem ugyanaz. De a helyzet ugyanaz. A Madridnak annyi a dolga, hogy nyerjen, tökmindegy mennyivel. Egyébként is, a franciáknál csak nehezebb ellenfelek lesznek a következő körben, ha odajutnak.

Kitűnő előadás lesz, hasonlóan a bajor-olasz párharchoz! A Digi adja, úgyhogy akinek nincs, az gyorsan foglaltasson asztalt valami vendéglátóipari egységben (pl Luiginál), mert erről kár lemaradni, akármi lesz a vége!
 
Ja tényleg, a Chelsea is játszik, de szerintem az baromira nem érdekel senki, főleg mivel a kékek már Koppenhágában begyalulták a hazaiakat a fűbe, így nincs túl sok aktualitása az esti visszavágónak.

 

Címkék: chelsea real madrid lyon mourinho negyeddöntő cristiano ronaldo adebayor ángel di maría

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr602743786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Đ- · http://futballszubjektiv.blog.hu/ 2011.03.16. 12:11:34

ja, a realnak (és benzemának) hasonlóan könnyed a játéka, amióta nincs a C(igány)!
aztán lehet nem függ össze a kettő...
dávid voltam, szia! :)
süti beállítások módosítása