FutballszubjekTipp

 2011.02.17. 13:56

 A héten kétezerből játszok és megpróbálkozok valami kis őrültséggel. Mégpedig, hogy a Barca ellen fogadok. De nem ám csak úgy meggondolatlanul ám... Felteszek egy ezrest arra, hogy nem nyernek, meg egy ezrest arra, hogy csak eggyel nyernek. Ebben szerintem van ráció és nem csak azért mondom, mert az utóbbi két meccsükön nem tudtak nyerni, hanem mert a Bilbao az ellenfél. A kedvenceim... Egy katalán-baszk összecsapásnak mindig van tétje, jelen esetben a mi két kis ezresünk... Egyébként még az Arsenal elleni meccs előtt pattant ki az ötlet a fejemből, de így, hogy kikaptak Londonban még jobb. Ráadásul az elmúlt két hetet nézve ez lesz a negyedik meccsük, és szerintem nem a legjobb tizenegyet küldi majd pályára Guardiola. Múlthét szerdán spanyol válogatott mezben játszott a Barca és ott sem muzsikáltak úgy, ahogy szoktak (Kolumbia-Spanyolország 0-1 - 86.perc Silva), hétvégén még örülhettek az egy pontnak a Gijón ellen, a BL-ben meg kikaptak az Ágyúsoktól. Persze mindenki mondhatja, hogy most akkor majd megmutatják és kitömik a Bilbaót. De legutóbb december végén és január elején, amikor kétszer is összecsaptak a spanyol kupában akkor baromira nem ez történt. Otthon 0-0-át játszottak a katalánok, Baszkföldön pedig 1-1-et és csak idegenben lőtt góllal mentek tovább. Ráadásul nekünk az se baj, ha nyer a Barca, de akkor csak eggyel. A négyes szorzók meg önmagukért beszélnek. 

Persze rakok mellé még néhány meccset csak hogy meg is érje. Konkrétan a Mainz-München-re (V-1,6), az Inter-Cagliari-ra (H-1,39), az Udinese-Brescia-ra (H-1,39) és a Napoli-Catania-ra (H-1,38) gondoltam. Kb. egy húszast hoz mind a két szelvény... 

Címkék: fogadás tippek tipmix

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr582667966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Đ- · http://futballszubjektiv.blog.hu/ 2011.02.21. 09:43:00

"és rakok mellé még néhány meccset"...mert valamin el kell, h menjen! :P :)
pedig szép szelvények voltak! de mostanában sok az 5 meccs...pláne az elmúlt pár hét eredményei alapján!

HeszBolah 2011.02.21. 10:34:49

@-Đ-: majdnem jó volt... csak az Udinese megszopatott...
süti beállítások módosítása