Fight Club - harcos focisták

 2010.11.07. 11:19

Harcművészeti iskolát nyit a világ három legsuttyóbb focistája, Zlatan Ibra, Mark Van Bommel, és mesterük, mindenek felett álló Nigel "Bruce" De Jong. Dodzsójuk neve Futball Kommandó lesz! Már az ősellenségük is megvan: az amerikai Oguchi Onyewu!

Az egész a világbajnokságon kezdődött, amikor Nigel De Jongról és Mark Van Bommelről kiderült, hogy mindketten feketeövesek, és sokkal jobban megy nekik az utcai harc, mint a labdarúgás. Akkor még nem sejtettük, hogy a világ legtechnikásabb csapatánál bujkáló Ibra rövid idő alatt felzárkózik a két hollandushoz.

De így lett. Nem kellett hozzá más, csak elhagyni Barcelonát, és Milánóba költöznie. Az olaszoknál azonnal elkezdte bontogatni harcos szárnyait, először egy nálánál gyengébb ellenfelen próbálkozott:

Mivel azonban nagyon rákapott erre a szórakozásra, nem maradhatott el a következő összecsapás sem, vagyis a provokávió semmiképpen. De már nagyobb falatot szeretett volna ellenfélnek:

Kiderül persze az is, hogy Ibra akkor még nem volt kész egy ilyen kaliberű ellenfél ellen, ezért a párharc elmaradt, de itt nincs vége a sztorinak. A hollandok épp a dojo PR tevékenységeit intézték, De Jongnak nem volt más dolga emiatt a belépő miatt:

Zlatan hallott az iskola hírnevéről ezért nem állhatott le, szeretett volna az első számú pádáván lenni ezért demonstrálnia kellett erejét.Ő erősebb annál, minthogy kizárólag 70 kilós, 20 éves suhancokat tudjon elintézni. Ez járhatott a fejében a Milan edzésén, amikor balga módon becsúszott Oguchi Onyewunak!

Az amerikai azonban nem az az ijedős fajta, felugrott, nyakánál fogva megragadta a szemtelen svédet és rendesen helyre tette. Onyewu majd két méter magas és közel száz kilónyi izom, így bőven kiegyenlített párharcról volt szó! Ráadásul az amerikai imádta a Brad Pitt-Edward Norton filmet, sőt, gyakorlatilag azon és Chuck Norris alkotásain nőtt fel. 

A történet tanulsága: mindig van egy nagyobb...vagy inkább az, hogy ha valakit Zlatan Ibrahimovicnak hívnak, attól még nem tehet meg bármit büntetlenül! Jól csináltad Oguchi!

Címkék: ibrahimovic onyewu van bommel de jong

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr392430058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Purga 2010.11.07. 12:11:27

Erről az "Onyewus" melléfogásáról nem értesültem eddig, de tetszik! :D

-Đ- · http://futballszubjektiv.blog.hu/ 2010.11.08. 10:25:36

azért nem kell eltúlozni a dolgot! de jongnak volt ez a két "szerencsétlen"/gusztustalan belépője kb 300meccse alatt! ráadásul azéé van, h ütközzön, mint ahogy van bommel is! ibra meg szimplán farok!
mascheranonak is volt nem 1 "meleg" megmozdulása vagy épp pepe is megtaposta a gyereket bő 1 éve...nem?! ilyenek mindig is lesznek!

Esz Zsé 2010.11.08. 22:19:23

@-Đ-: De Jong még okés, na de Van Bommel? Csak a vébén volt vagy 15 alattomos féreg belépője (a legdurvábbakból összevágtam egy videót is :) ) tehát ő aztán tényleg nem "csak" ütközik...
süti beállítások módosítása