Már csak a Barátok közt maradt

 2010.08.06. 17:19

Mély sajnálattal közöljük, hogy a végéhez ért 2010 nyarának legkedveltebb spanyol-angol-katalán szappanoperája, a Fabregas jön, vagy marad? A fanatikusok örjöngenek!

 

Persze ezeknél a szemfüles katalánoknál sohasem lehet tudni. Lehet, hogy ez is csak egy elterelő hadművelet, hogy kicsit lankadjon az érdeklődés a történet iránt, és amikor már senki sem számít rá, történik valami hihetetlen.

Például nehéz elhinni, de a Barcelona 50 millió eurót ajánlott a napokban a fiatal játékmesterért, Wenger azonban szokásához híven erre az összegre is fityiszt mutatott. Mára pedig kiderült, hogy a defenzív taktika sikeresnek bizonyult: Fabregas bejelentette, hogy még legalább egy évig marad Londonban.

Mivel azonban a szerződése 2015-ig érvényes (eddig), számíthatunk a széria folytatására a következő uborkaszezonban is. Zokoghatnak a sztori szerelmesei, a forgatókönyvet jövő nyárig biztosan jegelik!

A főszereplő is elérzékenyült a szezonzáró rész vetítése utáni ünnepségen!

Címkék: barcelona arsenal fabregas

A bejegyzés trackback címe:

https://futballszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr822203998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vuvu Béla 2010.08.06. 19:38:44

Lehet, hogy Wengernek kezd megjönni az esze? Korábban az összes nagy sztárját eladta, mondván fiatalítanak; be is jött - évek óta nem nyertek semmit.
Ennek fényében a "szokásához híven" kijelentés nem teljesen helytálló, max Fabregas esetében az.

JámborMalac 2010.08.06. 21:31:30

bármennyire is jó játékos cesc, ennyi pénzt nem ér, s az anyagi gondokkal küzdő barcának nem kellene ilyen kiadásokbba vernie magát. majd 2015-ben hazatér. ha akar.

El Argentino 2010.08.07. 07:00:52

Ennyi pénzből tudták volna szvsz pótolni és venni egy csatárt is. Bendter egy hulladék, RvP pedig túl sokat sérült.

Esz Zsé 2010.08.07. 10:05:17

Ja, fiatalítás címszó alatt eladta a 26-27 éves aggastyánokat! Amúgy messze nem biztos, hogy Wenger adogatta el a játékosokat...a tulajdonosok gondolkodnak a profitban és nem az edző!

A csatárgondok nem újak, talán Chamakh megoldás lehet, de még egy ék nem ártana...egyetértek, Bendtner botlábú, Persie pedig a legnagyobb színész!

mook 2010.08.07. 10:22:53

@Vuvu Béla: De valami góré vagy itt, hogy szürke háttérrel jelenik meg, amit írtál? Lehet, hogy félreértem a blogot, először vagyok itt, de nagy baromságot írtál.
A korábban eladogatott (vagy szerződésük lejárta környékén nem igazán marasztalt) sztárok nagy része kispados volt az új csapatában, sokszor szintén maguk akartak távozni, és amikor játszottak, akkor sem tudtak olyan jók lenni, mint Londonban (Henry, Hleb, Flamini).
Henry nélkül ráadásul jobb is volt a csapat, nagyjából Eduardo sérüléséig.
Azt meg, hogy Fabregas ősztől a Barcában fogja folytatni tényleg csak az gondolhatta, akinek a Barátok Közt az egyik referenciapontja.

mook 2010.08.07. 10:24:27

@mook: Még annyi, hogy a fiatalítás részben kényszer volt, mert az új stadion miatti adósságok mellett nem lehetett nagynevű játékosokat igazolni.

El Argentino 2010.08.07. 10:36:45

@Esz Zsé: Kellett a zsé a stadionra, ill a hitelezők felé, ezért sztem áruba kellett bocsátani a legjobbakat. Amúgy anyagilag nem volt rossz szisztéma az Arsenalé, csak a szurkolóknak kevés az, hogy üzletileg minden oké, míg más tömi a vitrint.

Esz Zsé 2010.08.07. 11:15:17

@El Argentino: Oké, hogy fizetni kell e törlesztőt, de ha soha nem nyernek semmit, akkor bizony Nick Hornby is elgondolkodik, hogy járjon Arsenal meccsre vagy sem. Sajnos manapság a reklámszerződés az elsődleges bevételi forrás és nem a szurkolótábor! Pedig a nike csukát is a rajongó veszi meg...
süti beállítások módosítása